Altena Bier

Woudrichem
Altena Bier

De gemeente Altena bestaat uit 21 kernen met ieder een eigen identiteit en een eigen karakter. Wat zij gezamenlijk delen is een geschiedenis waarin hopteelt eeuwen en eeuwen lang een belangrijke rol heeft gespeeld. Daarom zijn we in iedere kern een hophof aan het aanleggen. Goed voor de biodiversiteit, goed voor de saamhorigheid en heerlijk om een echt lokaal biertje mee te brouwen. Op Landgoed Kraaiveld, waar we bezig zijn een eigen zorgbrouwerij te realiseren, hopen we per kern met hun hop en lokaal verbouwde granen in totaal 21 biertjes brouwen: voor iedere kern één bier. Altena Bier is een onderdeel van Stichting Heerlijk en Eerlijk en heeft geen winstoogmerk. Naast het aanjagen van de historische hopteelt als cultureel erfgoed proberen we zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij onze bieren te betrekken. Zo werken we samen met 's Heeren Loo. Hun bewoners van Landgoed Kraaiveld helpen mee bij de etikettering en maken bijvoorbeeld de neklabels voor het bier.

Vragen

Heb je een vraag of opmerking, neem dan contact met ons. Ons klantenservice team helpt je graag verder op ‭0653547517‬ of via info@altenabox.nl

Bezorgen & ophalen

Bij altenabox.nl hebben we de transport centraal geregeld. Wij hanteren tijdens de bezorging de RIVM-maatregelen. Zo min mogelijk contact, maar optimale service.

Ophaalpunten
Buffelgaard

Klaverplak 1
4261TE Wijk en Aalburg

De lange Hoeve

Kleibergsestraat 2
4265GB Genderen

Landgoed Kraaiveld

De roef 4
4285WR Woudrichem

De fruitschuur

Schans 5A
4251PT Werkendam