Buffelgaard

Wijk en Aalburg
Buffelgaard

Wij zijn Richard en Monique Verschure en wij zijn trotse eigenaren van ´Buffelgaard Verschure´. Samen met onze kinderen Ronnie en Michelle wonen wij op de boerderij in Wijk en Aalburg. In maart 2019 zijn wij overgestapt naar Italiaanse waterbuffels, omdat wij geen fosfaatrechten kregen om ons melkveebedrijf voort te zetten. Desondanks vinden wij het leuk om onze carrière voort te zetten met buffels, want ze zijn heel vriendelijk en ze houden van knuffelen. Onze buffels worden in melkrobots gemolken en als beloning krijgen de buffels brokken. Waterbuffels produceren weliswaar minder dan melkkoeien, gemiddeld 8 liter. Tot nog toe lukt het hen heel goed en zijn ze enorm tevreden hoe de opstart gaat. Er hebben nu 30 buffels gekalfd en Richard en Monique verwachten aan het eind van dit jaar dat er iets meer dan 50 buffels gekalfd hebben. Sinds kort heeft dit gezin ook een boerderijwinkeltje aan huis, waarbij ze o.a. -yoghurt, -karnemelk, -vla, -feta, mozzarella en buffelmelk verkopen!

Vragen

Heb je een vraag of opmerking, neem dan contact met ons. Ons klantenservice team helpt je graag verder op ‭0653547517‬ of via info@altenabox.nl

Bezorgen & ophalen

Bij altenabox.nl hebben we de transport centraal geregeld. Wij hanteren tijdens de bezorging de RIVM-maatregelen. Zo min mogelijk contact, maar optimale service.

Ophaalpunten
Buffelgaard

Klaverplak 1
4261TE Wijk en Aalburg

De lange Hoeve

Kleibergsestraat 2
4265GB Genderen

Landgoed Kraaiveld

De roef 4
4285WR Woudrichem

De fruitschuur

Schans 5A
4251PT Werkendam