De Kracht van Bloemen

Dussen
De Kracht van Bloemen

De Kracht van Bloemen is op vakantie, we zijn vanaf week 33 weer bereikbaar. De Kracht van Bloemen biedt mooie seizoensbloemen, vers voor u gesneden, zo uit de tuin direct in de vaas. De Kracht van Bloemen is niet alleen gespecialiseerd in afscheidsbloemwerk, maar sinds kort ook actief voor Puur voor Altena met seizoensbloemen uit eigen tuin. In de siertuin worden de prachtigste vaasbloemen gekweekt, die gesneden worden op het moment dat de bloemen op hun mooist zijn. We leveren de seizoensbloemen in een vaasje en we snijden ze meteen schuin voor u af, zodat u optimaal kunt genieten van deze prachtige bloemen. De groenboeketten van De Kracht van Bloemen zijn een lust voor het oog. Ze worden samengesteld van de mooiste groene materialen die op dat moment in de tuin groeien. Er zit altijd wel iets bij wat u juist niet verwacht, in het voorjaar mooie frisse bladscheuten en in het najaar de prachtigste zaaddozen. U heeft lang plezier van uw groenboeket, ze staan minimaal 10 dagen, en vaak ook nog langer. Het blijft niet alleen bij bloemen, De Kracht van Bloemen heeft de mooiste dahliaplanten klaar staan voor u. Ze zijn aan begin van het seizoen opgepot en voorgetrokken in de kas, zodat het nu al aardige planten zijn. Planten waar u de hele zomer plezier van heeft! En als u de knol vorstvrij bewaard bloeit de plant volgend jaar gewoon weer. Last but not least treft u ook onze home made vlierbloesemdrank aan. Een heerlijk verfrissend drankje wat heerlijk is over een bolletje ijs of door de yoghurt, uiteraard van de vlier uit eigen tuin. Een traktatie voor een warme zomerdag of een pleister op een zere keel, en zeer goed om de weerstand hoog te houden. Wilt u bloemen bestellen of heeft u vragen? Neemt u gerust contact op, we helpen u graag! Bestellen kan op de volgende manieren, per mail via fraukehoogerwaard@gmail.com, of telefonisch, op 06 48 27 55 50.

Vragen

Heb je een vraag of opmerking, neem dan contact met ons. Ons klantenservice team helpt je graag verder op ‭0653547517‬ of via info@altenabox.nl

Bezorgen & ophalen

Bij altenabox.nl hebben we de transport centraal geregeld. Wij hanteren tijdens de bezorging de RIVM-maatregelen. Zo min mogelijk contact, maar optimale service.

Ophaalpunten
Buffelgaard

Klaverplak 1
4261TE Wijk en Aalburg

De lange Hoeve

Kleibergsestraat 2
4265GB Genderen

Landgoed Kraaiveld

De roef 4
4285WR Woudrichem

De fruitschuur

Schans 5A
4251PT Werkendam