Deelnemen aan uitjouwstreek.nl

Bestellingen

Iedereen uit de gemeente Altena is van harte welkom om deel te nemen aan ons platform “Uit jouw streek”. Een lokaal initiatief, ontstaan in Almkerk, om lokale ondernemers te helpen met de online zichtbaarheid en verkoop van hun producten. We zijn altijd op zoek naar lokale restaurants, winkeliers, bakkers, slagers, bloemisten, viswinkels enzovoorts. Kortom, heb jij een verkoopbaar product? Dan kun je je bij ons aansluiten.

Lokaal transport

Een uniek aangelegen van “Uit jouw streek” is de mogelijkheid voor centrale transport. Dat wil zeggen dat we het ophalen van producten bij u (de ondernemer) tot de bezorging bij de consument verzorgen. Ons geavanceerde platform is in staat bestellingen in de meest optimale route samen te stellen. Ook kunnen we ten alle tijden diverse overzichten genereren waar de werkzaamheden van zowel ondernemers als chauffeurs makkelijker van worden.

Wij zoeken chauffeurs

Om volledige dekking in Altena te waarborgen, zijn we op zoek naar bedrijven die het transport voor “Uit jouw streek” willen verzorgen. Kortgezegd betekent dat het ophalen van producten bij ondernemers en het vervolgens in bestellingen afleveren bij de consument. Wij zoeken gekoeld- en regulier transportbedrijven. Bent u geïnteresseerd? Neem dan zeker contact met ons op!

Wij bieden ondersteuning aan in
  • Het maken van professionele productfoto’s op locatie (volgens RIVM-richtlijnen).
  • Het ontwerpen van productmateriaal in de huisstijl van ‘Uit jouw streek’ in combinatie met je eigen huisstijl door een professionele vormgever.
  • Een hoogwaardige positionering van jouw bedrijf op jouw subpagina binnen ‘Uit jouw streek’. Denk hier aan logo’s, foto’s van jullie locatie en ondersteuning in het schrijven van content.

We nemen naderhand contact met je op om verdere samenwerkingsmogelijkheden en de kosten te bespreken.

Ik wil met mijn onderneming mee doen!

Vragen

Heb je een vraag of opmerking, neem dan contact met ons. Ons klantenservice team helpt je graag verder op ‭0653547517‬ of via info@altenabox.nl

Bezorgen & ophalen

Bij altenabox.nl hebben we de transport centraal geregeld. Wij hanteren tijdens de bezorging de RIVM-maatregelen. Zo min mogelijk contact, maar optimale service.

Ophaalpunten
Buffelgaard

Klaverplak 1
4261TE Wijk en Aalburg

De lange Hoeve

Kleibergsestraat 2
4265GB Genderen

Landgoed Kraaiveld

De roef 4
4285WR Woudrichem

De fruitschuur

Schans 5A
4251PT Werkendam