Zuster Evie Drunen

Drunen
Zuster Evie Drunen

Zuster Evie is een samenwerkingsverband van lokale onderneemsters, de zusters, die elk in hun eigen regio vanuit hun huis nog op de ouderwetse manier de lekkernijen van Zuster Evie maken! Deze onderneemsters zijn moeders met de ambitie om te ondernemen en omdat het vanuit huis gebeurt is het makkelijk te combineren met het gezin. Zuster Evie Drunen maakt de Puike Potten en de Zalige Zoetigheden. De Puike Potten zijn bedoeld om cadeau te geven en geïnspireerd op de voorraadkast van de huisvrouw van de jaren 60 maar met een originele twist. De potten worden allemaal met de hand gevuld. De Zalige Zoetigheden; De fudge en de chocoladestenen worden ook op ambachtelijke manier gemaakt en natuurlijk ook met veel liefde verpakt.

Vragen

Heb je een vraag of opmerking, neem dan contact met ons. Ons klantenservice team helpt je graag verder op ‭0653547517‬ of via info@altenabox.nl

Bezorgen & ophalen

Bij altenabox.nl hebben we de transport centraal geregeld. Wij hanteren tijdens de bezorging de RIVM-maatregelen. Zo min mogelijk contact, maar optimale service.

Ophaalpunten
Buffelgaard

Klaverplak 1
4261TE Wijk en Aalburg

De lange Hoeve

Kleibergsestraat 2
4265GB Genderen

Landgoed Kraaiveld

De roef 4
4285WR Woudrichem

De fruitschuur

Schans 5A
4251PT Werkendam